COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
ANMÄLAN
LÖRDAG
4
MAJ






























Slutspurt pågår

2009-04-29 - 1 maj stänger vi föranmälningarna till Kungsholmen Runt. Prognosen pekar på uppemot 2000 föranmälda. Det innebär att vi även kommer att kunna ta emot efteranmälningar på Runner's Store, 7-8 maj och på tävlingsplatsen den 9 maj.

I vanlig ordning ökar anmälningstakten markant de sista dagarna. I skrivande stund har vi nästan 1900 anmälda löpare och ett flöde om i det närmaste 100/dygn. I helgen stänger vi anmälningssidan och i början på nästa vecka undersöker vi hur många anmälningar som ska sållas bort som obetalda.

Ni som har betalat in den senaste veckan behöver inte oroa er över att det fortfarande står "ej betalt" bredvid namnet. Avläsningen av transaktioner släpar efter med några dar. Senast onsdag 3 maj publicerar vi en definitiv lista på alla som har föranmält sig.

OBS! att det innebär att det INTE går att anmäla sig efter 1 maj fram till dess att vi öppnar efteranmälningen på Runner's Store den 7 maj.

Nummerlapparna kan hämtas ut på Runner's Store, 7-8 maj, kl 12-18. Vi skickar inte ut några startbevis. Det räcker att man finns med som godkänd på startlistan. Det går också bra att hämta ut nummerlappar till andra.

Är det något annat som ni undrar över hänvisar vi till vår FAQ-sida där det finns svar på det mesta. Börja där innan ni ringer eller mejlar.