ANMÄLAN


Vi springer 7 maj!

2021-12-14
Nu öppnar vi för anmälan till den 41:a upplagan av Kungsholmen Runt! Vi är tillbaka till sköna maj med tävlingen lördag 7 maj och återinför även halvmaran utöver milloppet. De som var anmälda till 2020 års lopp och valde att få en kampanjkod samt inte sprang i somras får en ny chans till det reducerade priset av 100 kronor. Läs mer »  Läs mer »

Samrawit fortast någonsin på Kungsholmen

2021-08-14
Medan killarna fortfarande inte verkade tro att man fick tävla på riktigt igen väntade Samrawit Mengsteab inte på någon. Hälllöparen for som en kanon från start och underskred banrekordet med tolv sekunder. Nio män äntrade det nästan två kilometer långa upploppet tillsammans. Jonas Leandersson vann nervkriget efter att David Nilsson dragit det första spurtvapnet.
 Läs mer »

Startbevis i ditt mail

2021-08-12
Vi skickar startbevis löpande efter att vi hanterat din anmälan. Har du anmält dig tidigare och inte fått ditt startbevis, kolla först i din spamkatalog, annars kontakta oss. Se kontakt epostadress längst ner på denna sida.

Halva priset på en startplats till KfS Kungsholmen Runt när du köper skor på Runners’ Store!

2021-08-06
Alla som köper skor från det ordinarie sortimentet på Runners Store får 50% rabatt på anmälan till KfS Kungsholmen Runt! Ange kampanjkoden "jagvillspringaKR" i webbshoppen, så får du dagarna efter ditt köp en kod som ger dig 50% rabatt till anmälan. Erbjudandet gäller fram till 7 augusti. Dessutom får du 20% rabatt på hela Sauconys ordinarie sortiment i vår butik vid uppvisande av startbevis!

Vinn ett par Saucony Kinvara 12!

2021-08-04
Bland alla som anmäler sig till milloppet senast 5 augusti kommer vi att lotta ut ett par Saucony Kinvara 12 💥

Tävlingsregler
1. Anmäl dig till milloppet
2. Följ @sauconysverige och @kfskungsholmenrunt på instagram.
3. Tagga en vän i någon av de kommentarsfälten som också borde springa Kungsholmen runt.


Spring banan med oss alla söndagar!

2021-07-11
Häng med och testlöp årets bana och kvala in till det snabbare av de två lopp som vi håller lördag 14 augusti! I dag (söndag 11 juli) kl 10 inleder vi pass med farthållare. Vi springer milen, lite lätt progressivt, på 50 minuter blankt. Det är just den gränsen för var vi kommer att dela på de två loppen under tävlingsdagen. Läs vidare
 Läs mer »

Det blir ett...två lopp 14 augusti!

2021-06-15
Äntligen ljusnar läget och restriktionerna lättar. Vi kommer därför att hålla KfS Kungsholmen Runt lördag 14 augusti! Det blir det första större loppet i Stockholm efter pandemiutbrottet. Men vi arrangerar endast milklassen och knatteloppen. Anmälan öppnar 1 juli, men alla ni som var anmälda till 2020 års lopp och antog erbjudandet att få en kampanjkod till 2021 får ett mejl under tisdagen. Ni kan nyttja koden och anmäla er omgående. Ni som har hotmail, live, outlook, microsoft, kolla i spamkatalog och markera gärna mailet som "ej spam".
Läs vidare  Läs mer »

Fler nyheter »