Rabatterad anmälan till dig som är KfS-medlem

2016-01-18 - Alla ni som är medlemmar i Konsumentföreningen Stockholm har fått en strålande present lagom till hundraårsjubileumet: Spring KfS Kungsholmen Runt för bara 100 kronor! Läs mer »

Kungsholmen Runt-tröjorna går till bistånd

2015-06-12 - De tröjor som blir över efter Kungsholmen Runt går till bistånd. Det sker genom Human Bridge, en fristående organisation med projekt i 25 länder, över hela världen. – Just nu har vi ett stort behov på flyktinglägren i Irak, berättar Annika Ekholm Fröding på Human Bridge. – Det kan vara 40-50 grader varmt och då är det just t-shirts som behövs. Läs mer »

Häng med på nya Löparskolan!

2015-05-31 - På onsdag startar vi vår andra omgång av Löparskolan. Häng med på den sex veckor långa kursen och välj om du vill vara med på det bästa loppet i Stockholmsområdet. Läs mer »

Isabellah i rekordfart

2015-05-10 - Kungsholmen Runt innebar inte bara att Isabellah Andersson utökade sitt rekord över antal SM-guld till 27. Hon inledde också loppet i en fart som överträffade det svenska rekordet på halvmaraton.  Läs mer »

Abraham oslagbar på SM

2015-05-10 - Medan Isabellah Andersson är uppe i rekordmånga SM-guld har Abraham Adhanom en takt som är ännu högre med fyra guld på fyra starter inom loppet av ett drygt halvår. Eritreanen fartlekte Kungsholmen Runts SM-halvmara på den snabbaste tiden i loppets moderna historia, 1:04.38. Läs mer »

Fler nyheter »