ANMÄLAN

Bara i morgon, 13 april: 28% rabatt på anmälan & fri farthållning i Haga

2019-04-12
I morgon lördag firar vi att det är 28 dagar kvar till KfS Kungsholmen Runt med att erbjuda 28% rabatt på våra anmälningsavgifter, om du kommer till gratisloppet Haga Park Run. Kl 9.30 bjuder vi på farthållning, Erdinger Alkoholfrei & rättvis seedning!  Läs mer »

Vinn friplatser med Erdinger Alkoholfrei

2019-04-10
Inte nog med att de bjuder på kall bärs efter loppet. Just nu delar Erdinger Alkoholfrei även på några friplatser till KfS Kungsholmen Runt. Motivera på deras facebooksida varför just du ska ha en. Och redan på lördag kan man få Erdinger Alkoholfrei direkt efter Haga Park Run (se kommande notis)!  Läs mer »

600 tröjor kvar som ingår i anmälningsavgiften

2019-04-05
Vi delar ut funktions-t-shirts från Saucony till de 3000 första som anmäler sig till milen eller halvmaran på KfS Kungsholmen Runt, för 399 respektive 499 kronor.

Vi börjar närma oss den siffran, det är 600 tröjor kvar i skrivande stund, så missa inte chansen. Och om du har ett Coop-kort (medlem i Konsumentföreningen Stockholm) får du 100 kronors rabatt på allt!
Anmäl dig nu eller bli tröjlös!

Sista chansen att boka rum intill start & mål

2019-04-04
Det är stort tryck på att komma till Kungsholmen under vår tävlingshelg. Sky Hotel Apartments, som är beläget några få joggminuter från Rålambshovsparken, har bara enstaka rum kvar att erbjuda. För 995 kronor/natt får du en studio för en eller två personer, inklusive frukost.  Läs mer »

Så kommer du igång med träningen...och fortsätter!

2019-02-21
Hur kommer man igång med träningen? Och hur gör man för att inte sluta? Det var temat för vårt seminarium på Gymnastik och Idrottshögskolan. Åhörarna fick även tips om hur man kan springa lättare och hur man skapar löparvänliga skor. Du kan se seminariet i efterhand eller ta del av en PDF-sammanfattning av presentationen.  Läs mer »

Här är ledarna som hjälper er genom WeWhoRun Kungsholmen

2019-02-20
Väder och vind spelar ingen roll. Varje onsdagskväll kommer våra ledare att finnas på plats i Rålis och hjälpa er genom träningarna i WeWhoRun Kungsholmen. Låt oss presentera 17 löpare med vitt skilda bakgrund, men med samma mål: Ta er hela vägen till KfS Kungsholmen Runt, den 11 maj.  Läs mer »

WeWhoRun Kungsholmen håller löpningen igång

2019-02-04
Is, kyla och mörker. Hur klarar vi att hålla igång träningen under vintern? Jo, genom att ta hjälp av KfS Kungsholmen Runts program och gruppträningarna WeWhoRun Kungsholmen! Allt är gratis. Det du behöver göra är att anmäla dig och välja mellan fyra olika nivåer. Ja, sen är det bara att sätta på sig skorna och gå ut och njuta av det vintern erbjuder.  Läs mer »

Vinn ett par Saucony Kinvara 10 - vår officiella sko

2019-01-30
Under de senaste tio åren har Kungsholmen Runt växt från ett litet lopp till ett av Stockholms största och Sveriges Snabbaste Mil. Under samma tio år har Saucony Kinvara levererat den ena snabblöpta modellen efter den andra. Vi firar vårt nya samarbete med att presentera Saucony Kinvara 10 som den officiella skon till KfS Kungsholmen Runt 2019. Delta i vår tävling på Instagram för att vinna ett par!  Läs mer »

Nyttja Umaras langningspaket!

2019-01-24
Den 11 maj hjälper Umara dig att komma Kungsholmen Runt fylld av energi. Vi serverar den unika sportdrycken med två delar maltodextrin och en del fruktos på våra tre vätskestationer längs med banan. Dessutom kan du köpa Umaras extra langningspaket för att få ännu mer energi langad till dig under loppet.  Läs mer »

Köp julklappen när det är som billigast!

2018-12-18
Fram tills i morgon onsdag 19 december betalar du bara 299 kronor för att ge bort en hälsosam julklapp: En milstart på KfS Kungsholmen Runt den 11 maj. Och det inkluderar en funktions-t-shirt från Saucony! Vill du spetsa till med en halvmara kostar den 399 kronor inklusive t-shirt. Och om du har ett Coop-kort (medlem i Konsumentföreningen Stockholm) får du 100 kronors rabatt på allt!  Läs mer »

Anmälan för KfS-medlemmar öppen!

2018-10-29
Nu är den 100kr-rabatterade anmälan till KfS-medlemmar öppen. Ta fram ditt COOP-kort och anmäl dig här.

Vi är Sveriges klart snabbaste mil

2018-07-25
Halva sommaren har gått och KfS Kungsholmen Runt framstår allt klarare som Sveriges snabbaste mil. Våra två snabbaste killar sprang på mindre än 29 minuter och de två kvickaste tjejerna under 34 minuter. De gränserna har annars inte underskridits av någon svensk i år någonstans i världen. Frågan uppstod om banan var för kort? Svaret är: Nej. Den har kontrollmäts en gång före loppet och hela tre gånger efteråt. Foto: Deca Text & Bild.  Läs mer »

Nästa år kör vi 11 maj! Kampanjpris under juli månad

2018-07-16
Lördag 11 maj blir datumet för den 39:e upplagan av KfS Kungsholmen Runt - Sveriges äldsta halvmara och snabbaste millopp! Det allra lägsta anmälningspriset får du nu under en kort kampanj fram till sista juli. Foto: Deca Text & Bild.  Läs mer »

Fler nyheter »