RESULTAT


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

KfS Kungsholmen Runt hålls senare i år

2021-02-15

KfS Kungsholmen Runt har byggts på att vi ska kunna röra oss fritt och springa tillsammans. Det kommer vi inte att kunna göra så tidigt som i maj månad, hur lyckosam vaccinationen än blir och hur hastigt smittspridningen än kan tänkas sjunka.

Men Folkhälsomyndigheten har nu öppnat för de första lättnaderna av restriktionerna för att hålla arrangemang utomhus. Först måste spridningen i Stockholm sjunka till minst måttlig nivå. Vi bedömer det inte som realistiskt att kunna arrangera för tusentals löpare på ett säkert sätt förrän spridningen är nere på en låg nivå. Vårt mål är att det ska kunna ske i slutet på sommaren. Vi vet ännu inte i vilket format som vi då kan arrangera. Högsta prioritet kommer att ges till dem som var anmälda till fjolårets lopp och har svarat att de vill vara med 2021.

Under tiden fortsätter vi träna under kontrollerade former och hoppas att ni gör det samma! Vi möts snart igen. Inte bara digitalt, utan på riktigt.


Kolla mejlkorgen efter alternativ

2020-07-10
I dagarna har vi mejlat alla som var anmälda till årets lopp och erbjudit två alternativ inför nästa år. Dubbelkolla att mejlet inte hamnat i skräpkorgen. Så får vi reda på hur du vill göra.

Spring med oss på Kungsholmen!

2020-07-09
Vi kan inte arrangera KfS Kungsholmen Runt i år. Men vi kan springa runt med banans gång- och cykelvägar i mindre grupper. De kommande söndagarna erbjuder vi det med farthållares hjälp. Givetvis kostar det ingenting.  Läs mer »

Inget KfS Kungsholmen Runt i år

2020-07-04
In i det längsta har vi hoppats på att kunna arrangera KfS Kungsholmen Runt i år. Efter en lång beslutsprocess har vi kommit fram till att tävlingen inte kommer att kunna hållas i någon form eller på ett datum som vi anser vara tillfredsställande.  Läs mer »

Ny information om KfS Kungsholmen Runt 2020

2020-06-26
Vi återkommer med uppdaterad information om årets upplaga under vecka 27.

Inget lopp 9 maj, men väl senare i år

2020-05-08
I morgon, lördag 9 maj, skulle vi ha arrangerat den 40:e upplagan av KfS Kungsholmen Runt. Tyvärr har det blivit helt omöjligt, av kända skäl. Vi tänker arrangera ordinarie KfS Kungsholmen Runt senare i år. Alla anmälningar kvarstår och kommer att kunna nyttjas då. Vi hoppas att så många som möjligt tar tillfället i akt att springa en mil eller två på hemmaplan, eller varför inte på den bana som sträcker sig på gångvägarna intill vår tävlingsbana? Det verkar bli idealiska förhållanden!  Läs mer »

Spring KfS Kungsholmen Runt under hela veckan!

2020-05-04
På lördag skulle vi ha firat KfS Kungsholmen Runts 40-årskalas tillsammans med er. Tusentals och åter tusentals av er. Det har vi fått skjuta upp tills vi får och kan träffas igen. Låt oss i stället fira hela veckan lång med att springa runt Kungsholmen. Vi har skapat ett segment som följer KfS Kungsholmen Runts tävlingsbana, men som går på säkra vägar dvs bara på gångstråk, nu när vi inte kan stänga av trafiken.  Läs mer »

KfS Kungsholmen Runt skjuts upp

2020-04-02
Med fem veckor kvar till det datum då vi hade planerat att arrangera KfS Kungsholmen Runt tvingas vi konstatera att det inte längre finns några realistiska förutsättningar att hålla tävlingen den 9 maj. Vi skjuter därför upp KfS Kungsholmen Runt, men väljer att inte slå fast det nya datumet. Vår avsikt är att arrangera så tidigt som samhällsläget gör det möjligt och vi har resurserna att genomföra det. Vi kan lika lite som någon annan idag bedöma exakt när det kan ske.  Läs mer »

KfS Kungsholmen Runt är INTE inställt

2020-03-12 17:30:12
Vi arbetar vidare med att arrangera KfS Kungsholmen Runts alla lopp, lördag 9 maj. Under rådande förbud mot sammanslutningar med över 500 deltagare kan vi inte genomföra dem, men det är nästan två månader till tävlingsdatumet. Vi kalkylerar med att klok hantering av situationen ska innebära att restriktionerna kommer att lättas.  Läs mer »

Alla träning nu på mejlen

2020-03-01
Tio veckor fram till KfS Kungsholmen Runt den 9 maj! Alla återstående träningsskisser kommer att mejlas ut. Givetvis utan kostnad. Du får dem genom att anmäla dig här.

Gratis seminarium: Så kommer du igång med träningen!

2020-02-25
I morgon onsdag (26 februari, kl 18.00) bjuder Saucony WeWhoRun Club Kungsholmen på ett seminarium. Hur kommer man igång med träningen? Och hur gör man för att inte sluta? Hur gör man bra löparskor? Kom till GiH (Lidingövägen 1) så ger vi er svaren!  Läs mer »

Åttonde veckans träning för att Klara Loppet

2020-02-24
Märker du att du orkar mer och mer? Vi lägger på några minuter här och några minuter där. På hela veckan får du nu ihop över två och en halv timmars träning!  Läs mer »

Åttonde veckan för Milen på 60 minuter

2020-02-24
Den här veckan kastar vi om träningarna i vår skiss. Men givetvis kan du förlägga träningen på vilka dagar som du vill med brasklappen att de inte får ligga för tätt på varandra. Kroppen måste hinna återhämta sig mellan passen. Det är därför inte lyckat att till exempel klämma in all träning under helgen.  Läs mer »

Åttonde veckan för Milen på 50 minuter/Halvmaran på två timmar

2020-02-24
Efter sju veckor där vi långsamt har ökat omfattningen på tre grundpass skiftar vi fokus. Vi arbetar fortfarande med progression, men sänker fart och antal på repetitionerna i intervallpasset till förmån för längre sekvenser.  Läs mer »

Åttonde veckan för Milen på 40 minuter/Halvmaran på 90 minuter

2020-02-24
Efter sju veckor där vi långsamt har ökat omfattningen på tre grundpass skiftar vi fokus. Vi arbetar fortfarande med progression, men sänker fart och antal på repetitionerna i intervallpasset till förmån för längre sekvenser.  Läs mer »

Sjunde veckans träning mot KfS Kungsholmen Runt

2020-02-16
Dags för tipsen till sjunde veckans träning mot KfS Kungsholmen Runt, 9 maj. Vi har fyra olika nivåer, från 40 till 60 minuter på milen, 90 minuter eller två timmar på halvmaran samt ett för er som vill komma runt sträckorna utan tidsstress.  Läs mer »

Sjätte veckans träning mot KfS Kungsholmen Runt

2020-02-10
Här kommer tipsen till sjätte veckans träning mot KfS Kungsholmen Runt, 9 maj. Vi har fyra olika nivåer, från 40 till 60 minuter på milen, 90 minuter eller två timmar på halvmaran samt ett för er som vill komma runt sträckorna utan tidsstress.  Läs mer »

Femte veckans träning mot KfS Kungsholmen Runt

2020-02-02
Här ger vi tips på hur du kan börja din träning mot KfS Kungsholmen Runt, 9 maj. Vi har fyra olika nivåer, från 40 till 60 minuter på milen, 90 minuter eller två timmar på halvmaran samt ett för er som vill komma runt sträckorna utan tidsstress.  Läs mer »

Fjärde veckans träning mot KfS Kungsholmen Runt

2020-01-26
Fjärde veckans tips på hur du kan börja din träning mot KfS Kungsholmen Runt, 9 maj. Vi har fyra olika nivåer, från 40 till 60 minuter på milen, 90 minuter eller två timmar på halvmaran samt ett för er som vill komma runt sträckorna utan tidsstress.  Läs mer »

Tredje veckans träning mot KfS Kungsholmen Runt

2020-01-20
Här ger vi tips på hur du kan börja din träning mot KfS Kungsholmen Runt, 9 maj. Vi har fyra olika nivåer, från 40 till 60 minuter på milen, 90 minuter eller två timmar på halvmaran samt ett för er som vill komma runt sträckorna utan tidsstress.  Läs mer »

Andra veckans träning mot KfS Kungsholmen Runt

2020-01-13
Vi fortsätter med våra tips på hur du kan träna mot KfS Kungsholmen Runt, 9 maj. Vi har olika nivåer, från 40 till 60 minuter på milen, 90 minuter eller två timmar på halvmaran samt för er som vill komma runt sträckorna utan tidsstress.  Läs mer »

Kom igång med den första veckans träning mot KfS Kungsholmen Runt

2020-01-05
Här ger vi tips på hur du kan börja din träning mot KfS Kungsholmen Runt, 9 maj. Vi har fyra olika nivåer, från 40 till 60 minuter på milen, 90 minuter eller två tmmar på halvmaran samt ett för er som vill komma runt sträckorna utan tidsstress.  Läs mer »

Så tränar du för att springa halvmaran på KfS Kungsholmen Runt

2020-01-05
Låt inte dina nyårslöften självdö. Vi lotsar dig genom 18 veckors träning fram till dina mål, oavsett om det handlar om att springa halvmaran så fort som möjligt eller att ta sig runt sträckan. Njut av att springa runt Kungsholmen i allt bättre form!  Läs mer »

Så tränar du för att springa milen på KfS Kungsholmen Runt

2020-01-05
Låt inte dina nyårslöften självdö. Vi lotsar dig genom 18 veckors träning fram till dina mål, oavsett om det handlar om att springa milen så fort som möjligt eller att ta sig runt sträckan. Njut av att springa runt Kungsholmen i allt bättre form!  Läs mer »

Spring ikapp en klapp!

2019-12-17
Slipp köer och konsumtionshets,
köpa onödiga prylar
som mobillåda och trapets,
och låtsashundar som ylar
Ett presentkort på Kungsholmen Runt,
inte bara smart och himla sunt
Du behöver inte heller rimma
utan, gå ut och spring nu en timma
för vi har redan versen skrivit
medan du allt snabbare blivit
 Läs mer »

Nu öppnar anmälan till 40:e KfS Kungsholmen Runt - med t-shirt av toppkvalitet!

2019-09-23
Lördag den 9 maj 2020 arrangeras KfS Kungsholmen Runt för 40:e gången. Vi erbjuder en av Sveriges snabbaste banor för att springa en mil eller ett halvmaraton – precis lagom tre veckor före ASICS Stockholm Marathon. Spring ett eller två varv runt Holmen, mitt i Stockholm Stad.  Läs mer »

Tidig målgång: 500 platser försvann på rekordtid

2019-09-04
Vi verkar har de snabbaste deltagarna i KfS Kungsholmen Runts 40-åriga historia. På två dagar fångade ni de 500 startplatserna som vi erbjöd till kampanjpris. Nu stänger vi anmälan, men är snart tillbaka med nya erbjudanden! Håll utkik, men passa på å träna nu!

KfS Kungsholmen Runt 2020 öppnar anmälan - Lägsta priset till de 500 första

2019-09-02
40:e gången! Lördag den 9 maj 2020 är det dags för Sveriges Snabbaste Mil och Den Klassiska Halvmaran (drygt 21km). Vi släpper nu de 500 första platserna till ett extra lågt råpris: 199 kronor för milen, 299 kronor för halvmaran. Läs mer >>

 Läs mer »

Nappe och Hanna vann med full kontroll

2019-05-12
Ifjol kom de på andra plats i Sveriges Snabbaste Mil. I år räckte det hela vägen till seger för Napoleon Solomon och Hanna Lindholm. "Nappe" kontrollerade loppet med den trefaldige segraren Olle Walleräng som ende utmanare. Hanna tryckte hårt på gaspedalen från start och lättade inte förrän de sista två kilometerna, när segern var ohotad.

Kvickast på Kungsholmen: Miltrean Simon Sundström, segraren Napoleon Solomon samt tvåan Olle Walleräng.
 Läs mer »

Alla resultat för de 3595 som sprang i mål!

2019-05-11
Här hittar du alla resultat för årets lopp. Är det något knas är det bara maila oss så löser vi det! Till resultatlistan


Efteranmälan på tävlingsdagen

2019-05-10
Har du missat att efteranmäla dig går det fortfarande att anmäla sig i Rålis på lördagmorgon från 8.30 och fram till starterna. Vi tar Swish eller kontant. Mer info här.

Hur man tar sig fram på Kungsholmen på lördag

2019-05-08
På lördag är KfS Kungsholmen Runt i gång mellan klockan 11 och 14.30 på Kungsholmens gator och en timme dessförinnan med knattelopp inne i Rålis. Huvudstråken är öppna som vanligt för trafik, som Drottningsholmsvägen, Gjörwellsgatan, St Eriksgatan och Fleminggatan medan de gator längs med vattnet som löparna springer är avstängda. Se vår trafikrubrik för fullständig info.  Läs mer »

I morgon onsdag öppnar efteranmälan på Runners' Store

2019-05-07
Vi har tagit emot över 4000 anmälningar till årets KfS Kungsholmen Runt, som hålls på lördag. Men än går det att springa loppen. I morgon öppnar efteranmälningarna på Runners' Store, Regeringsgatan 26. Vi har öppet onsdag - fredag, kl 10-19. Kom tidigt så får du extra give aways!  Läs mer »

Vi har skickat startbevis per email

2019-05-04 19:49:00
Nu har vi skickat elektroniska startbevis till alla deltagare vi har epostadress till samt publicerat den kompletta startlistan med startnummer, startgrupp och starttid.  Läs mer »

Kortlek från Fairtrade till de som hämtar nummerlapp först

2019-05-02
I helgen kommer alla anmälda få ett startbevis per email med info om startgrupp, starttid och startnummer. Nummerlappsutdelningen öppnar onsdag den 8 maj kl 10 på Runners' Store på Regeringsgatan 26 och pågår onsdag, torsdag och fredag kl 10-19 samt på tävlingsplatsen på lördag från kl 8.30. De första 1500 som hämtar sin nummerlapp får ett kortlek (värde 60 kr) från Fairtrade. Mer info om nummerlappsutdelning och om loppet.

Vinn mer ju fortare du springer!

2019-04-26
KfS Kungsholmen Runt vill belöna snabba lopp. Vi betalar därför ut högre stipendier ju fortare det går - sekund för sekund. Inget annat millopp har de senaste åren fler svenska löpare under 30 minuter. Manliga segertiden har varit på 28-29 minuter de sex senaste åren. Under dessa år har vi delat vi ut 178 000 kronor till svenska elitlöpare. Tillsammans med Sky Hotel Apartments har vi också bonus för banrekord på milen med upp till 10 000 kronor i segerpris. Men alla män som springer milen under 31 minuter och kvinnor under 36 minuter får stipendier liksom alla halvmaratonlöpare under 1:08 respektive 1:18.  Läs mer »

Vinn friplatser med Erdinger Alkoholfrei

2019-04-10
Inte nog med att de bjuder på kall bärs efter loppet. Just nu delar Erdinger Alkoholfrei även på några friplatser till KfS Kungsholmen Runt. Motivera på deras facebooksida varför just du ska ha en. Och redan på lördag kan man få Erdinger Alkoholfrei direkt efter Haga Park Run (se kommande notis)!  Läs mer »

600 tröjor kvar som ingår i anmälningsavgiften

2019-04-05
Vi delar ut funktions-t-shirts från Saucony till de 3000 första som anmäler sig till milen eller halvmaran på KfS Kungsholmen Runt, för 399 respektive 499 kronor.

Vi börjar närma oss den siffran, det är 600 tröjor kvar i skrivande stund, så missa inte chansen. Och om du har ett Coop-kort (medlem i Konsumentföreningen Stockholm) får du 100 kronors rabatt på allt!
Anmäl dig nu eller bli tröjlös!

Sista chansen att boka rum intill start & mål

2019-04-04
Det är stort tryck på att komma till Kungsholmen under vår tävlingshelg. Sky Hotel Apartments, som är beläget några få joggminuter från Rålambshovsparken, har bara enstaka rum kvar att erbjuda. För 995 kronor/natt får du en studio för en eller två personer, inklusive frukost.  Läs mer »

Så kommer du igång med träningen...och fortsätter!

2019-02-21
Hur kommer man igång med träningen? Och hur gör man för att inte sluta? Det var temat för vårt seminarium på Gymnastik och Idrottshögskolan. Åhörarna fick även tips om hur man kan springa lättare och hur man skapar löparvänliga skor. Du kan se seminariet i efterhand eller ta del av en PDF-sammanfattning av presentationen.  Läs mer »

Här är ledarna som hjälper er genom WeWhoRun Kungsholmen

2019-02-20
Väder och vind spelar ingen roll. Varje onsdagskväll kommer våra ledare att finnas på plats i Rålis och hjälpa er genom träningarna i WeWhoRun Kungsholmen. Låt oss presentera 17 löpare med vitt skilda bakgrund, men med samma mål: Ta er hela vägen till KfS Kungsholmen Runt, den 11 maj.  Läs mer »

WeWhoRun Kungsholmen håller löpningen igång

2019-02-04
Is, kyla och mörker. Hur klarar vi att hålla igång träningen under vintern? Jo, genom att ta hjälp av KfS Kungsholmen Runts program och gruppträningarna WeWhoRun Kungsholmen! Allt är gratis. Det du behöver göra är att anmäla dig och välja mellan fyra olika nivåer. Ja, sen är det bara att sätta på sig skorna och gå ut och njuta av det vintern erbjuder.  Läs mer »

Vinn ett par Saucony Kinvara 10 - vår officiella sko

2019-01-30
Under de senaste tio åren har Kungsholmen Runt växt från ett litet lopp till ett av Stockholms största och Sveriges Snabbaste Mil. Under samma tio år har Saucony Kinvara levererat den ena snabblöpta modellen efter den andra. Vi firar vårt nya samarbete med att presentera Saucony Kinvara 10 som den officiella skon till KfS Kungsholmen Runt 2019. Delta i vår tävling på Instagram för att vinna ett par!  Läs mer »

Nyttja Umaras langningspaket!

2019-01-24
Den 11 maj hjälper Umara dig att komma Kungsholmen Runt fylld av energi. Vi serverar den unika sportdrycken med två delar maltodextrin och en del fruktos på våra tre vätskestationer längs med banan. Dessutom kan du köpa Umaras extra langningspaket för att få ännu mer energi langad till dig under loppet.  Läs mer »

Köp julklappen när det är som billigast!

2018-12-18
Fram tills i morgon onsdag 19 december betalar du bara 299 kronor för att ge bort en hälsosam julklapp: En milstart på KfS Kungsholmen Runt den 11 maj. Och det inkluderar en funktions-t-shirt från Saucony! Vill du spetsa till med en halvmara kostar den 399 kronor inklusive t-shirt. Och om du har ett Coop-kort (medlem i Konsumentföreningen Stockholm) får du 100 kronors rabatt på allt!  Läs mer »

Anmälan för KfS-medlemmar öppen!

2018-10-29
Nu är den 100kr-rabatterade anmälan till KfS-medlemmar öppen. Ta fram ditt COOP-kort och anmäl dig här.

Vi är Sveriges klart snabbaste mil

2018-07-25
Halva sommaren har gått och KfS Kungsholmen Runt framstår allt klarare som Sveriges snabbaste mil. Våra två snabbaste killar sprang på mindre än 29 minuter och de två kvickaste tjejerna under 34 minuter. De gränserna har annars inte underskridits av någon svensk i år någonstans i världen. Frågan uppstod om banan var för kort? Svaret är: Nej. Den har kontrollmäts en gång före loppet och hela tre gånger efteråt. Foto: Deca Text & Bild.  Läs mer »

Nästa år kör vi 11 maj! Kampanjpris under juli månad

2018-07-16
Lördag 11 maj blir datumet för den 39:e upplagan av KfS Kungsholmen Runt - Sveriges äldsta halvmara och snabbaste millopp! Det allra lägsta anmälningspriset får du nu under en kort kampanj fram till sista juli. Foto: Deca Text & Bild.  Läs mer »

Hundra bilder säger mer än 99 ord

2018-05-14
Njut av de hundra bilderna från tävlingsdagen som proffsfotografen Thomas Windestam, DECA Text & Bild, tagit. Vi har publicerat dem i vårt senaste bildgalleri.

Dubbla banrekord på Sveriges Snabbaste Mil

2018-05-07
Under idealiska förhållanden föll båda banrekorden i KfS Kungsholmen Runts milklass. Och det tungt. Det är över tio år sen någon svensk löpare sprungit under 29 minuter. Vi hade två i samma lopp! Foto: Deca Text & Bild.  Läs mer »