RESULTAT

Bästa testet inför maran

2017-05-07 - Samma sportdryck (Enervit Orange), delar av samma bana. Tre veckor före ASICS Stockholm Marathon är KfS Kungsholmen Runt den idealiska värdemätaren för dig som ska stå på startlinjen den 3 juni. Och än har vi platser över till alla som vill testa.


När FK Studenterna tog över Kungsholmen Runt i 2000-talets begynnelse omvandlade vid augustimilen till en kombinerad tävling 10km & halvmaraton i maj. Syftet var att skapa de bästa förutsättningarna för att förbereda sig inför Stockholm Marathon.


Den flacka inledningen på KfS Kungsholmen Runt fångad från Västerbron en särdeles blå dag.

Det är inte nog med att en halvmara tre veckor före ett maratonlopp är det ultimata testet. Vi springer dessutom på en del av ASICS Stockholm Marathon-banan. Vår start motsvarar ganska väl milmarkeringen på maran, som kommer tillbaks efter andra Västerbrolöpningen knappt 35 kilometer in på maran. Båda gångerna springer man de två härligt flacka och raka kilometerna till Stadshuset.

De senaste åren har vi serverat Enervit Orange som sportdryck på våra tre vätskestationer (som blir sex om man springer halvmaran) + att Enervit har en extra energistation efter ca 7 och 17 km för den som beställer Enervitpaketet.

Nu har ASICS Stockholm Marathon följt i våra fotspår och har precis samma sportdryck, lördag 3 juni. I mål bjuder vi båda på Erdinger för att återställa era krafter.Har du inte anmält dig än? Vi öppnar efteranmälan på Runners Store, Regeringsgatan 26, vid gallerian om tre dagar. Kom dit onsdag-fredag, kl 10-19 eller till Rålis på tävlingsdagen från kl 8.30.


Det går också fortfarande att anmäla sig till ASICS Stockholm Marathon.