COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
ANMÄLAN
LÖRDAG
4
MAJ






























Nu har vi öppnat anmälningarna!

2012-09-17 - Stockholm Halvmarathon är över och Göteborgsvarvet 2013 har redan stängt. Då öppnar vi porten till Sveriges tredje största halvmara, med den snabbare banan: Kungsholmen Runt, lördag 4 maj 2013.

Med perfekt tajming till vårens giganter lägger sig Kungsholmen Runt vid maj månads första helg. Du har då fyra veckor kvar till ASICS Stockholm Marathon, helt lägligt för att testa formen på halva distansen, hinna återhämta sig och starta träningen igen. Den som föredrar en trestegsraket kan springa milklassen på KR och gå via Göteborgsvarvets 21km till maran. Eller också håller man sig oberoende till alla andra lopp och bara njuter av att möta våren på flacka Kungsholmen med full fart på benen.

Under de närmaste veckorna kommer vi att uppdatera hemsidan, men den grundläggande informationen finns där redan nu. Med förbehåll för Polisens åsikter och att det inte börjas byggas o/e grävas i sista minuten kommer vi att behålla exakt samma bana som i år och med helt avspärrat på Gjörwellsgatan, så att ingen korsar vägen och hamnar fel. Den preliminära planen är att skilja på mil- och halvmaratonklassernas starter med en timme, för att förhindra missförstånd om var man varvar/går i mål.

Läs vidare i inbjudan – eller gå direkt till anmälan
.