COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
ANMÄLAN
LÖRDAG
4
MAJ






























Idag kan ni hämta era nummerlappar!

2012-05-03 - Runners' Store på Vasagatan 16, mittemot Centralstationen är säte för Kungsholmen Runts nummerlappsutdelning med start kl 11 idag, torsdag. Missa inte att det går att handla med 20 procents rabatt!

Vi håller öppet nästan tills solen går ner, fram till kl 20. Under hela dagen har Kungsholmen Runts deltagare chansen att handla med hela 20 procents rabatt (10% på elektronik) med en talong som finns i den påse som ni får tillsammans med nummerlappen.

Det går att hämta ut nummerlapparna med de startbevis som har mejlats ut till den kontaktadress som skrevs in vid anmälan. Skriv ut eller visa upp i mobilen. Det går bra att låta andra hämta ut, med dessa bevis. Den som saknar startbevis kan visa upp legitimation.

I morgon fredag är nummerlappsutdelningen öppen kl 11-18. Överblivna nummerlappar delas ut i Rålambshovsparken, på lördag med start kl 8.30.

OBS! att såväl milen som halvmaran är fulltecknade. Enda möjligheten är att överta någon annans nummerlapp vilket är tillåtet mot en registreringsavgift på 100 kronor. Det är inte tillåtet att springa i någons annan namn. Den som gör det blir diskvalificerad och stängd från loppet framöver.

Efteranmälan till knatteklassen är däremot öppen och kostar 100 kronor.

Vi säljer även årets tröja för 200 kronor.