COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
ANMÄLAN
LÖRDAG
4
MAJ






























Vad händer nu med startbevis och nummerlapp?

2012-04-26 18:43:00 - I helgen fördelar vi alla deltagare i 5 startgrupper samt nummersätter alla löpare. Därefter kommer vi publicera alla startgrupper på hemsidan och skicka elektroniska startbevis till alla deltagare/kontaktpersoner vi har epostadress till.

Startbevismailet kan du sedan skriva ut (eller ha det i din Smartphone) och ta det med dig till nummerlappsutdelningen på Runners' Store, Vasagan 16, torsdag 3 kl 11-20, fredag 4 maj, kl 11-18. Observa att butiken öppnar kl 10 men nummerlappsutdelningen som sköts av oss öppnar kl 11.

Notera att nummerlappsutdelningen inte är personlig, dvs du kan skicka en vän med ditt startbevis för att hämta din nummerlapp och goodiebag.

Ej uthämtade nummerlappar delas ut på tävlingsdagen med start kl 8.30 vid tävlingssekratariatet i Rålambshovsparken, under Västerbroviadukten.

Har du inte angivit någon epostadress eller angivit en ogiltig epostadress vid anmälan kan du kontakta oss på info@kungsholmenrunt.se och komplettera din anmälan med en giltig epostadress.

Förra året hade vi problem med att nå ut deltagare med spray.se-adresser och live.se-adresser. Av någon anledning studsade mailen i Sprays/Lives spamfilter. Har du angivit en sådan adress vid anmälan kan du kontakta oss på info@kungsholmenrunt.se och ange en annan epostadress.

Deltagare utan startbevis kan hämta sin nummerlapp med legitimation.