COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
ANMÄLAN
LÖRDAG
4
MAJ






























All info om efteranmälan, överlåtelse av nrlappar och klassbyten

2011-05-02 - Visst går det att efteranmäla sig, byta klass elller lämna över sin nummerlapp, men först på torsdag på Runners' Store. Det smidigaste sättet är att ladda ner rätt blankett och ha den ifylld innan man beger sig till nummerlappsutdelningen.

Vi bombarderas av frågor om efteranmälningar. Just nu kan vi INTE ta emot några anmälningar, inte heller avgifter från er som anmält sig tidigare men glömt att betala. Alla gamla anmälningar har strukits och transaktioner som görs den här veckan kommer bara att returneras (minus en administrativ avgift!)

Ladda i stället ner rätt blankett från anmälningssidan. Det finns tre sorter:

1) Efteranmälan
2) Namnbyte (för den som vill överlåta sin nummerlapp)
3) Klassbyte (för den som vill byta från halvmaran till milen eller vice versa)

Efteranmälan kostar 400kr för halvmaran, 300 kronor för milen, 100 kronor för knattarna. OBS! att vi bara tar emot kontanter. Namnbyte kostar 100 kronor liksom byte från milen till halvmaran. Det klart vanligare skiftet från halvmaran till milen är gratis.

OBS! att öppettiderna för vårt sekretariat på Runners' Store inte överensstämmer helt med butikens. Vi finns på plats kl 11-18 torsdag och fredag. Om det finns några startplatser kvar efter det säljs dessa på tävlingsplatsen (Rålambshovsparken), på lördag med start kl 8.30.

Vi kommer fortlöpande att meddela status på anmälningsläget. Inför torsdagen har vi kvar drygt 100 platser på halvmaran respektive knatteloppet samt drygt 150 till milen.

Som tidigare nämnt kan vi inte göra byte av seedningsrupper. Det är alltså inte värt att mejla in nya uppgifter om seedning.