COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
ANMÄLAN
LÖRDAG
4
MAJ






























Sista seedningen i natt - starten i två omgångar

2011-04-29 - Inför den sista avläsningen av plusgirot finns det 132 platser kvar till halvmaran och 178 på milen. I natt fastställer vi de definitiva seedningsgrupperna.

Den mödosamma seedningen av samtliga deltagare har gåtts igenom ännu en gång under fredagen för att säkra att ni alla får en rättvis placering i någon av våra fyra startgrupper. Vi kommer att genomföra starten i två omgångar, kl 11.30 respektive 11.35 för att ni alla ska komma fram så smidigt som möjligt.

För att underlätta uthämtningen av nummerlapparna kommer vi trots allt att mejla ut startbevis. Ta med dem till Runners' Store där vi öppnar kl 12 på torsdag. Startbevisen produceras efter den sista genomgången av
inbetalningarna av anmälningsavgifterna. Än så länge saknas det drygt 300. Beroende på hur många av dessa som kom in under fredagen avgörs hur många nummerlappar som finns kvar till efteranmälningen.

OBS! att ni kan dock kontrollera om ni är med genom att titta på startlistan och försäkra er om att det inte står "ej betalt" efter namnet. Notera att det är poänglöst att sätta anmälningsavgiften på vårt PG-konto nu, betalningar som kommer till oss nu kommer vi bara betala tillbaka. Har ni missat att betala tidigare är det bara genom efteranmälan och kontantbetalning ni kan delta i loppet.