COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
ANMÄLAN
LÖRDAG
4
MAJ






























Nu är första dörren stängd

2011-04-28 - Strax före midnatt till torsdag skrev Erik Johansson in sig som 3185:e och siste man till årets upplaga av Kungsholmen Runt. Nu vidtar några dagars kontroll och rensning av startlistan samt seedning av er alla. I början på nästa vecka berättar vi hur många platser som återstår till efteranmälningarna. De öppnar på Runners' Store, torsdag 5 maj.

Erfarenheten säger att antalet som faller bort för att det inte inkommer
någon betalning av anmälningsavgiften motsvarar ganska väl antalet som
efteranmäler sig. Vi skulle då landa ganska nära vårt tak på 3000 löpare
sammantaget i mil- och halvmaratonklassen samt max 250 knattar. Fjolårets rekord på 2326 deltagare är alltså slaget med råge.

Fördelningen mellan klasserna är 1650 anmälda till halvmaran (Sveriges
tredje största), 1412 till milen + 123 knattar. Det stora intresset har lett till att vi har beslutat att släppa iväg er i två omgångar, med start kl 11.30 respektive 11.35 - knattarna springer kl 10.30.

Alla som har anmält sig och betalat i tid kommer att få ett startbevis mejlad till den kontaktadress som har uppgetts vid anmälan. Det kommer dock att dröja några dagar till innan det är dags eftersom vi först måste gå igenom de preliminära seedningsgrupperna som alla har fått.

Vi kan redan nu avslöja att klassen på deltagarna har höjts och därmed har också gränserna skärpts mot de som vi hade ifjol, då vi införde seedning och olika startfållor för första gången.