COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
ANMÄLAN
LÖRDAG
4
MAJ






























Högtryck: dubbelt så många anmälda än ifjol

2009-02-07 - Som väntat blev det rena rusningen till anmälningarna före midnatt då anmälningspriset höjdes. Över hundra deltagare spurtade in innan bommen fälldes för de lägre avgifterna. Vi har just nu dubbelt så många anmälningar i jämförelse med fjolåret.

Startlistan består i skrivande stund av 745 namn. Erfarenheten säger att runt tio procent aldrig bekräftar sin anmälan med en inbetalning och om det stämmer även denna gång får vi justera siffran till cirka 670. Vid motsvarande läge ifjol var ni 344.

Sedan Studenterna tog över Kungsholmen Runt för åtta år sen har loppet växt med över 400 procent och det ser alltså ut att ta ett skutt till. Vi arbetar för fullt med att hitta lösningar för att alla ska få bästa möjliga service. Vi kommer att sätta ett tak för hur många som vi kan ta emot. Ifjol fastställdes det till 1500 i alla klasser gemensamt.

Vi behöver någon dag till att avläsa transaktionerna för den här veckan, men kom ihåg att obetalda anmälningar betraktas som ogiltiga och kräver nu de högre avgifterna som finns angivna i inbjudan.