COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
ANMÄLAN
LÖRDAG
4
MAJ






























Över 100 anmälda på tre dagar

2008-11-10 - Aldrig tidigare har anmälningarna till Kungsholmen Runt flutit in så snabbt som när vi öppnade i år. På tre dygn har vi fått över 100 registreringar.

Ifjol dröjde det en bit in på januari innan vi fick ihop 100 anmälningar. I år tog det alltså bara 72 timmar från det att anmälningstjänsten öppnades på fredagskvällen den 7 november.

Bland de många uppgifter som vi går igenom inför 2009 års lopp är det hög prioritet på att få bort flaskhalsar på banan för att ge största möjliga framkomlighet. Av fjolårets 1455 anmälda kom till slut 1189 i mål i de tre klasserna varav över 700 på halvmaran.

Vi vill kunna ta hand om ett par tusen anmälningar och över tusen halvmaratonlöpare utan att trängseln ska öka. Införandet av chiptidtagning säkerställer samtidigt att en högre frekvens av löpare som tar sig i mål inte ska innebära att vi tappar bort någons resultat.

Som vanligt vill vi som arrangörer ha våra deltagares åsikter. Mejla era synpunkter om banan till tävlingsledningen.

Vi kan inte utlova fullt gehör eftersom vi inte kan få husera på vilka gator som helst, utan måste ha polisens tillstånd. Från början var tillståndsgivarens princip att hela loppet skulle arrangeras på parkgator.