COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
ANMÄLAN
LÖRDAG
4
MAJ






























Vägbyggen påverkar banan

2007-03-10 - På nordvästra Kungsholmen växer en ny stadsdel fram. Det innebär att Kungsholmen Runt får en lite annorlunda sträckning för att komma runt de avstängda områdena.

Det är partiet efter att man har sprungit förbi Kristinebergs idrottsplats som påverkas. Hornsbergsvägen är avstängd och därför svänger vi i år in höger på Lindhagensgatan och tar vänster in på Nordenflychtsvägen för att komma ner till Hornsbergs Strand.

Precis som den gamla sträckningen på Hornsbergsvägen blir det den sista backen på hela sträckan. Sedan följer de flacka partierna längs med vattnet vid Karlbergskanalen, Stadshuset och Norr Mälarstrand.

Mer information om nordvästra Kungsholmens omdaning på Stockholm Stads hemsida.

Fullständig bansträckning Kungsholmen Runt 2007
(preliminärt, polisen kan alltid beordra ändringar):
Start & Mål: Rålmbshovsparken.
Bansträckning: Smedsuddv-parkv genom Mariebergsparken – gångväg upp till
Gjörwellsg-Wennerbergsg-Rålambsv-B Sjöbergs V-Nordenflychtsv-H Söderbergs V-Kristinebergs Slottsv-Stefanskolan-parkväg i Kristinebergsparken-Nordenflychtsv-Lindhagensg-Hornsbergs Strand-parkväg utmed Karlbergskanalen-Kungsholms Strand-Kungsholms Strandväg-Kungsholms Strand-Serafimerstranden-över Hantverkarg vid Stadshuset-gång- & cykelbana utmed Hantverkarg- gång- & cykelbana utmed R Östbergs Plan-gång- & cykelbana utmed N Mälarstrand-parkväg i Rålambshovsparken till målet.